Rachita

Rachita

Rachita

Toekomstig bedrijfsleider
Sinds 1 augustus 2022
Ervaring 2 jaar
Training Fitness

Rachita, onze toekomstige bedrijfsleider, is een enthousiaste duizendpoot die met passie en toewijding zich inzet voor Fitlife4U. Ze geeft introductie trainingen, begeleidt stagiairs en is het eerste aanspreekpunt voor zowel medewerkers als leden. Haar passie voor fitness is aanstekelijk en ze wordt geliefd en gewaardeerd door iedereen in de sportschool.

Zelf is ze ook fanatiek met fitness en is ze altijd op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren en nieuwe dingen te leren. Rachita neemt graag het initiatief en is altijd op zoek naar manieren om de sportschool en haar eigen vaardigheden te verbeteren. Rachita’s enthousiasme en toewijding zijn essentiĆ«le eigenschappen voor een succesvolle bedrijfsleider. Ze weet hoe ze mensen moet motiveren en inspireren, en haar introductie trainingen zijn altijd informatief en inspirerend.

Door haar begeleiding voelen stagiairs zich ook gewaardeerd en gesteund, waardoor ze zich snel ontwikkelen tot competente professionals. Als eerste aanspreekpunt is Rachita altijd beschikbaar voor vragen en feedback van zowel medewerkers als leden.

Rachita’s leergierigheid en initiatief tonen haar toewijding aan haar vak en haar bereidheid om zichzelf voortdurend te verbeteren. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de sportschool te verbeteren en staat open voor feedback en suggesties van anderen.

Kortom; Rachita is een uitstekende toekomstige bedrijfsleider die met haar enthousiasme, toewijding en leergierigheid de sportschool naar nieuwe hoogten zal brengen.

Persoonlijke vaardigheden

Krachttraining 75%
Receptie 100%
Coaching 25%
Voeding 50%

×

 

Twijfel je nog?

Kom, laten we kennis maken. Ik help je.

× App ons