René

René

Eigenaar & Personal coach
Sinds 23 mei 2013
Ervaring 12 jaar
Training Fitness, Bodybuilding

René is de trotse eigenaar van Fitlife4U. Met zijn gedreven mentaliteit en straight-to-the-point aanpak streeft René ernaar om van Fitlife4U de beste gym van Nederland te maken. Met een achtergrond in verschillende sporten, waaronder 10 jaar kickboksen, 15 jaar krachttraining en ruim 12 jaar ervaring als personal trainer, brengt René een schat aan kennis en expertise op het gebied van krachttraining, voeding en fysieke ontwikkeling met zich mee.

 

Als voormalig bodybuilding atleet en ervaren coach van atleten die deelnemen aan wedstrijden, weet René als geen ander hoe hij mensen moet begeleiden en kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Hij gelooft in de kracht van mentale begeleiding en fysieke training om zijn cliënten te helpen hun doelen te bereiken en hun potentieel te maximaliseren.

 

René staat bekend om zijn toewijding aan zijn cliënten en zijn vermogen om hen te inspireren en te begeleiden op hun fitnessreis. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of algemene fitheid, René is vastbesloten om je te ondersteunen en te begeleiden naar een sterker en gezonder lichaam en geest.

Persoonlijke vaardigheden

Krachttraining 100%
Receptie 75%
Coaching 100%
Voeding 100%

×

 

Twijfel je nog?

Kom, laten we kennis maken. Ik help je.

× App ons