Zeno

Zeno

Zeno

Personal Trainer
Sinds 1 december 2023
Ervaring 5 jaar
Training Fitness

Zeno is een jonge en ambitieuze personal trainer met een unieke achtergrond als fysiotherapeut. Zeno is gepassioneerd over bodybuilding en heeft zelf deelgenomen aan natural bodybuilding wedstrijden, waardoor hij een schat aan kennis en ervaring heeft opgebouwd in dit veeleisende vakgebied.\

Met zijn leergierige instelling en positieve mindset is Zeno altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn cliƫnten te inspireren. Zijn expertise in fysiotherapie stelt hem in staat om op een veilige en effectieve manier te begeleiden bij krachttraining, spieropbouw en blessurepreventie.

Zeno is een bekend gezicht bij Fitlife4U en voelt zich hier als een kind aan huis. Zijn passie voor fitness en zijn toewijding aan zijn cliƫnten maken hem een gewaardeerde personal trainer die klaar staat om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Of je nu wilt werken aan spieropbouw, krachttraining of jezelf wilt uitdagen in bodybuilding, Zeno staat klaar om je te begeleiden en te motiveren op jouw fitnessreis.

Persoonlijke vaardigheden

Krachttraining 100%
Receptie 0%
Coaching 100%
Voeding 100%

×

 

Twijfel je nog?

Kom, laten we kennis maken. Ik help je.

× App ons