Verhuizing – September 2023

Verhuizing – September 2023

27, 28, 29 SEPTEMBER 2023 GAAN WIJ VERHUIZEN!

BREAKING! BREAKING! BREAKING! BREAKING!

FITLIFE4U GAAT VERHUIZEN. DE VOORBEREIDINGEN LOPEN INMIDDELS EN OP WOENSDAG 27, DONDERDAG 28 EN VRIJDAG 29 SEPTEMBER 2023 ZIJN WE DRIE DAGEN GESLOTEN EN VERHUISD DE GYM NAAR DE HANNOVERSTRAAT NR. 1 ZODAT WE IEDEREEN OP ZONDAG 1 OKTOBER KUNNEN BEGROETEN IN FITLIFE4U 2.0. -> HOUDT ONZE SOCIAL MEDIA IN DE GATEN, HIER ZULLEN WIJ REGELMATIG UPDATES GEVEN.

Fitlife4U staat voor vernieuwend, verrassend, familiair, hardcore en modern. Kan dit allemaal onder 1 dak? Ja dit kan en bij ons vind je dit. Wij zijn een fitnesscentrum gericht op krachttraining en qua apparatuur, indeling en overige faciliteiten zijn wij op dat vlak de meest veelzijdige, verrassende, hardcore doch moderne gym van Deventer. Daarnaast is de sfeer bij ons familiair, mensen kennen elkaar, helpen elkaar, apparatuur wordt niet bezet gehouden, schijven en dumbbells worden netjes opgeruimd en het personeel kent elk lid bij naam en staat voor een ieder klaar.

Dit was Fitlife4U en dit blijft Fitlife4U.

Per 1 oktober zullen we de deuren open aan de Hannoverstraat 1 in Deventer. Meer ruimte, meer apparatuur, alles gelijkvloers maar met dezelfde vibe als op onze locatie aan de Wezenland

Ons fitnesscentrum bestaat dan uit 2 zalen met in totaal bijna 1000m2 vloeroppervlakte. Volledig ingericht voor het trainen van benen en upper body en hier vind je ook onze strongman, powerlifting, vechtsport area en functionele ruimte.

Qua apparatuur hebben wij gekozen voor A-merken zoals o.a. Panatta, LifeFitness/ Hammer Strenght en GymLeco. Hiermee onderscheiden wij ons ook direct van o.a. de commerciële ketens daar wij kiezen voor echt ijzer en hoog aangeschreven en krachtige apparatuur. Tevens onderscheiden wij ons in diversiteit en bij ons vind je apparatuur die je niet vaak tegen komt in het doorsnee fitnesscentrum en zeker niet bij de commerciële ketens. Onze apparatuur komt niet uit een brochure maar is ‘hand picked’ oftewel allemaal getest en persoonlijk uitgekozen door René, de eigenaar van Fitlife4U.

Onze ‘legdepartment’  kent zijn of haar gelijke niet in Nederland. Met ruim 35, allemaal totaal verschillende, apparaten voor benen en billen, meerdere squat areas, meerdere deadlift platformen en zelfs dumbbells t/m 100 KG zijn wij THE PLACE TO BE om je benen en billen te trainen en vanuit verschillende delen van Nederland komen atleten en sporters ook speciaal naar ons om dit te ervaren.

Wil je dit ook ervaren? We nodigen je uit een keer langs te komen, bij ons te trainen en zelf te zien en ‘voelen’ wat voor fitnesscentrum wij zijn.

Tot snel!

Leave a Reactie

×

 

Twijfel je nog?

Kom, laten we kennis maken. Ik help je.

× App ons